Zaterdag 19 november was het zover: een uitverkocht Novemberfest mocht haar deuren weer openen! En wat was het een geweldige avond!

Om stipt 20:00 stonden de eerste Heidi’s en Anton’s al te popelen om de Duitse Bierstube te betreden. Na een eerste dansje met hofkapel Ruhig Aon en een fotootje met Brattwurst Lex konden zij zich wanen in het Duitse feestgedruis. Dit jaar gingen de voetjes niet alleen van de vloer in de bekende grote feesttent, maar er kon ook gedanst worden in een heuse iglo.

De eerste artiest, Thorsten von Lippe Biesterfelt, nam de zaal vanaf minuut één mee naar Duitsland met schlagers en lekkere meezing-kneiters. Aan Schlagerband Die Tolle Leute de taak om deze sfeer vast te houden. En dat is dubbel en dwars gelukt! Natuurlijk mocht het eigen DJ-team Immer Gerade Aus niet ontbreken. Tot 2:00 hebben zij de zaal naar een ultiem feest-hoogtepunt gebracht.

Zonder ook maar één opstootje verlieten de bezoekers daarna de tent en daarmee ook “Esbach”. De commissie bedankt alle bezoekers, maar ook alle vrijwilligers, voor hun geweldige energie en hoopt hen allen volgend jaar weer te zien!